Sociale verantwoording

Sociale verantwoording

Wij willen als bedrijf niet alleen duurzaam ondernemen, maar wij zijn ook sociaal verantwoordelijk. TCC GmbH (de onderneming achter stoffen.net) is kleurrijk, meertalig en vol vrouwenpower! Hier vertellen we wat meer over ons.

Vrouwenpower

Vrouwenpower

Wist je dat 65% van ons personeel vrouwelijk is? Bij ons wordt kansgelijkheid met een hoofdletter geschreven en daarom bestaat ons personeel al jaren voor een groot gedeelte uit vrouwen, ook het leidinggevend personeel. En daar zijn we trots op! Op de foto zie je onze sterke vrouwelijke leidinggevenden.

Diversiteit

Diversiteit

Wist je dat onze werknemers uit 15 verschillende landen komen? Voor ons is het niet belangrijk uit welk land een werknemer komt. Wij kijken naar de positieve instelling en de prestaties van de werknemer. Wij doorbreken spraakbarrières en zijn gelukkig met onze multiculturele teams! Of je nu uit Frankrijk, Egypte of Mexico komt, elk land vindt bij ons een plaats.

GOTS-gecertificeerd

GOTS-gecertificeerd

Wist je dat wij als onderneming GOTS-gecertificeerd zijn? Al sinds 2015 beschikt Fabfab GmbH over het GOTS-certificaat. Dit staat voor een sociaalverantwoordelijke en milieuvriendelijke waardeketen. Lees meer over het GOTS-certificaat.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu!