Betalingsmogelijkheden

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden om jouw bestelling bij stoffen.net te betalen. Uiteraard letten wij op de bescherming van jouw gegevens. Het gehele bestelproces en ook de verwerking van jouw gegevens gebeurt via een veilige SSL-gecodeerde verbinding.

Paypal arrow

PayPal is een onderneming van eBay voor snel, veilig en eenvoudig online betalen. Zodra je een account bij PayPal hebt, kun

je eenvoudig via PayPal betalen met jouw inloggegevens. Deze betalingsmethode is pas beschikbaar vanaf een bestelwaarde (zonder verzendkosten) van ten minste € 1. Meer informatie vind je HIER.

Klarna - achteraf betalen arrow

Koop vandaag nog een jouw favoriete stoffen en betaal deze eenvoudig achteraf binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling. Je kunt de stoffen en fournituren dus nog even goed beoordelen en in de hand nemen voordat je overgaat tot een betaling. Zo werkt het:

  • Selecteer 'Klarna' als betaalmethode bij het afrekenen. Daar beslis je of je in 30 dagen wilt betalen.
  • Na de aankoop ontvang je jouw factuur. Deze betaal je eenvoudig in de Klarna app of online. Je kunt een betaling ook tijdelijk pauzeren als er een probleem is.
  • Als je goederen wilt retourneren, kun je eenvoudig je retouren markeren in de Klarna-app om de factuur te pauzeren totdat de retouren zijn verwerkt. Klarna werkt het factuur bij zodra de goederen bij de ons zijn aangekomen.

Altijd aan de veilige kant

Klarna's kopersbeschermingsbeleid is van toepassing op aankopen gedaan met Klarna. Moderne beveiligingen beschermen jouw informatie om ongeoorloofde aankopen te voorkomen.

Meer informatie over de betalingsmogelijkheden van Klarna vind je hier (https://www.klarna.com/nl/klantenservice/) in de veelgestelde vragen

Creditcard arrow

Met de meeste creditcards kun je overal ter wereld betalen. Wij accepteren de volgende creditcards:

  • MasterCard
  • VisaCard
Wat als een betaling op rekening niet op tijd wordt voldaan? arrow

Wanneer is gekozen voor betalen op rekening en we geen betaling ontvangen, wordt de kwestie doorgegeven aan het incassobureau. We werken samen met incassobureau Troy. Naast hoge kwaliteitsstandaarden hecht Troy veel waarde aan jou als klant. Daarom verloopt de communicatie middels een eerlijke dialoog. Om het je nog eenvoudiger te maken, heb je de mogelijkheid om via meerdere kanalen in contact te komen met Troy.

Hier kun je meer lezen over Troy