Betalingsmogelijkheden

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden om jouw bestelling bij stoffen.net te betalen. Uiteraard letten wij op de bescherming van jouw gegevens. Het gehele bestelproces en ook de verwerking van jouw gegevens gebeurt via een veilige SSL-gecodeerde verbinding.

Paypal arrow

PayPal is een onderneming van eBay voor snel, veilig en eenvoudig online betalen. Zodra je een account bij PayPal hebt, kun je eenvoudig via PayPal betalen met jouw inloggegevens. Meer informatie vind je hier.

Deze betalingsmethode is pas beschikbaar vanaf een bestelwaarde (zonder verzendkosten) van ten minste 1 €.

Vooruitbetaling arrow

Bij deze betaalmethode maak je het factuurbedrag vooraf aan ons over en verzenden we je bestelling nadat we je betaling hebben ontvangen. Je vindt alle details in de orderbevestiging die je per e-mail ontvangt na het plaatsen van je bestelling. De termijn voor verzending gaat in op de werkdag nadat de betalingsopdracht is verstrekt aan de overboekende bank.

Maak het te betalen bedrag over op de volgende bankrekening:

Rekeninghouder: fabfab GmbH

Instituut: Commerzbank

IBAN: DE43 2214 0028 0592 2265 01

BIC/SWIFT: COBADEFFXXX

Let op: geef het klantnummer en het ordernummer op als betalingsdoel, zodat we uw betaling kunnen toewijzen.Je bestelling wordt geannuleerd na 21 dagen zonder betaling.

Klarna - achteraf betalen arrow

Winkel nu en betaal in je eigen tempo. Klarna-aankoop op rekening biedt u verschillende voordelen. Met een betalingstermijn van 30 dagen kunt u op een ontspannen manier betalen na ontvangst van de bestelling.

Zo werkt het:

 • Leg alle gewenste artikelen in de winkelwagen en selecteer "Klarna rekening" als betaalmethode bij het afrekenen.
 • Klarna stuurt je een rekening in een email en herinnert je eraan wanneer het tijd is om te betalen. Je beheerd je bestellingen in de Klarna-app. Heb je je mobiele telefoon niet bij de hand? Log dan eenvoudig in via het internet https://app.klarna.com/login.
 • Zou je goederen willen retourneren, kun je je retouren vooraf opnemen in de Klarna-app, of online, om de rekening te pauzeren totdat de retouren zijn verwerkt. Je rekening wordt automatisch bijgewerkt zodra de goederen zijn aangekomen en door de handelaarr zijn verwerkt.

Altijd aan de zekere zijde:

Klarna's kopersbeschermingsbeleid is van toepassing op aankopen die worden betaald met Klarna. Moderne veiligheidsmaatregelen beschermen je gegevens om ongeoorloofde aankopen te voorkomen.

Meer informatie over de betalingsmogelijkheden via Klarna vindt u hier in de veelgestelde vragen (FAQ's).

Creditcard arrow

Met de meeste creditcards kun je overal ter wereld betalen. Wij accepteren de volgende creditcards:

 • MasterCard
 • VisaCard
iDEAL arrow

Indien je een Nederlands factuuradres hebt ingevoerd, is het mogelijk om te betalen met iDEAL. Met iDEAL reken je jouw aankoop gelijk af, in een veilige en vertrouwde internetbetaalomgeving. De volgende banken worden ondersteund:

 • ABN Amro
 • ASN Bank
 • ING
 • Knab Bank
 • Rabobank
 • SNS Bank
 • SNS Regio Bank
 • Triodos
 • Van Lanschot Bank

Let op: Wanneer je betaalt met iDEAL, word je na het afronden van de betaling weer teruggeleid naar onze webshop, waar je de bestelling nog dient te bevestigen. Wanneer deze laatste stap niet wordt afgerond, wordt jouw bestelling niet bij ons verwerkt.

Wat als een betaling op rekening niet op tijd wordt voldaan? arrow

Wanneer is gekozen voor betalen op rekening en we geen betaling ontvangen, wordt de kwestie doorgegeven aan het incassobureau. We werken samen met incassobureau Troy. Naast hoge kwaliteitsstandaarden hecht Troy veel waarde aan jou als klant. Daarom verloopt de communicatie middels een eerlijke dialoog. Om het je nog eenvoudiger te maken, heb je de mogelijkheid om via meerdere kanalen in contact te komen met Troy.

Hier kun je meer lezen over Troy