Geld leuk verpakken

Eenvoudig
icon
Geld leuk verpakken

Beschrijving

Wil jij geld leuk verpakken om dit vervolgens cadeau te doen? Met een beetje vilt en knutsellijm is dit originele geldcadeau zo gemaakt! Je kunt het zo geven, maar je kunt het geldcadeau ook op een kaart of stuk karton plakken of schenken in een mooie envelop. Ook kun je de kangoeroe ergens anders op plakken, bijvoorbeeld op een doosje chocolaatjes of ander snoep. Wees creatief en ga aan de slag met jouw geldcadeau!

Patroondelen voorbereiden
1/4

Patroondelen voorbereiden

Knip het patroon uit en leg de uitgeknipte stukken op het vilt. Je kunt de delen het beste met een dun speldje vastspelden en dan rond de stukjes papier knippen. Alleen de buidel van de kangoeroe knip je uit een andere kleur vilt.

Gezichtje opborduren
2/4

Gezichtje opborduren

Nu borduren we de ogen en neus op de kop van de kangoeroe. We hebben hiervoor wol gebruikt, omdat het dikker is dan naaigaren en het oog dus duidelijk zichtbaar is met slechts één keer doorhalen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor borduurgaren of siersteekgaren.

Vastplakken
3/4

Vastplakken

Tijd om te lijmen! Lijm eerst de buidel op het lichaam. Je kunt de lijm alleen op de rand verdelen, zodat je de geldbiljetten daarna in de buidel kunt doen. Lijm vervolgens ook de kop, handen en staart (achter het lijfje) vast.

Klaar
4/4

Klaar

Laat het geheel drogen en je bent klaar! Super makkelijk en super schattig, toch?!