stoffen.net

Colofon

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina`s:

fabfab GmbH

Algemene directeurenr:
Dr. Andreas Seifert

Osterbrooksweg 35-45
22869 Schenefeld
Duitsland

HRB 9847 PI
Amtsgericht Pinneberg

USt-ID: DE-284724668

T: +31 (0) 20 8932144
F: +49 (0)40 - 771 880 61
E-Mail: contact[at]stoffen.net

Onlinegeschillenbeslechting

De Europese Commissie stelt binnenkort een platform voor onlinegeschillenoplossing (OG) ter beschikking:https://webgate.ec.europa.eu/odr/. Aan de deelname aan een geschillenbeslechtingsproces van een consumentenbemiddelingsorgaan zijn wij niet verplicht en niet toe bereid.

Links

Op onze website vindt u links naar andere organisaties. Links naar andere pagina`s of websites gebruikt u op eigen verantwoordelijkheid; wij bevestigen noch de inhoud noch de uitspraken. In zoverre sites van andere aanbieders in strijd zijn met de wet, in het bijzonder strafbaar zijn, rechtsextremistische, kinderpornografische, beledigende of gelijkende inhoud hebben, nemen wij hier uitdrukkelijk afstand van. Dat geldt natuurlijk ook voor de links die uw via de ingevoegde banners kunnen bereiken. Als u dergelijke links opmerkt, vragen wij u nadrukkelijk ons daar onmiddelijk over te informeren. Wij zullen die links dan onderzoeken en mocht daar noodzaak tot bestaan verwijderen.

Copyright

Deze website, inclusief alle teksten, inhoud, foto`s, logo`s, grafisch design en de gehele lay-out vallen wereldwijd onder het auteursrecht. Bij niet-toegestaan gebruik, doorgeven of weergeven van webpagina`s of hun inhoud kan de verantwoordelijke civiel- en strafrechterlijk vervolgd worden. In Duitsland dreigt in bepaalde gevallen gevangenisstraf (tot vijf jaar), maar ook in andere landen kunnen auteursrechtschendingen – en zelfs veel strenger – bestraft worden. Bij interesse aan de content kunt u een email sturen aan contact [at] stoffen.net. Wij zullen u dan al niet een schriftelijke toestemming voor gebruik geven.

© konradbak@fotolia.com, © detailblick@fotolia.com, © Light Impression@fotolia.com, © ulucceylani@fotolia.com, © andreas reimann @ fotolia.com, © Light Impression @ fotolia.com

Stoffen.net gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u op deze pagina verder surft gaat u akkoord met het gebruik van cookies.